Hermetikken

Hermetikken er norges ledende kulturnæringshage og hadde et stort behov for en nye grafisk formdrakt. Bestillingen var en profil som var kreativ, men samtidig seriøs og profesjonell og et ønske om å både vise betydning som nettverk og medlemsbedriftens verdi. Resultatet ble et dynamisk profilkonsept, som sammen med bilder og bildekonsept får fram det Hermetikken ønsker å framstå som. Og som vi som medlemsbedrift kan skrive under på at de også er.

1 Poster

2 Poster

3 hermetikken visittkort

4 Hermetikken logo

5 nettside

Statoil

Utvikling og oppsett av e-læringssystem for Statoil i samarbeid med Blå Mediamentor. 

1 elæring

Studio Neiden

Studio Neiden er er fabelaktig musikkstudio i pakt med naturen.

Nettsiden til studio neiden

Nettsiden til studio neiden

Nettsiden til studio neiden

Hermetikken nettside

De nye nettsidene til Hermetikken næringshage er en del av et større utviklingsprosjekt for å små kulturbedrifter til å jobbe bedre sammen. Arc Giraff utvikler og leverer de fleste digitale løsningene til prosjektet. 

5 nettside

Arctic Innovation Week Feature

På oppdrag fra Innovasjon Norge Arktis har vi laget nettside, animasjoner og grafisk profil for Arctic Innovation Week.

Profilen er inspirert av møtet mellom natur og teknologi, mennesker og geografi. Når neon blir utsatt for elektriske utladninger sender det ut det karakteristiske neonlyset, som også kan minne oss om nordlyset på kveldshimmelen. Neonsøylen er et bilde på magien som oppstår når folk jobber sammen med nye løsninger

Nettsiden gir deg en komplett oversikt over alle de spennende aktivitetene. Arrangører legger inn og redigerer arrangementene sine selv og holder styr på påmeldingene fra sin egen side.