Ája

Promomateriell, platecover og pressebilder for debutplaten til elektronikaduoen Ája. Soundet deres er tungt, mystisk og mørkt, med tydelige referaser til samisk mystikk og tradisjonsmusikk. Coverdesignet tar utgangspunkt i røykåpningen på den samiske lavvuen, mens farger og teksturer er hentet fra jord, tre og skinn. Vi valgte en tidløs og lavmælt bildestil som står godt til musikkens tunge og mystiske uttrykk.

2 Vinyl-Record-and-Cover-Presentation-Mock-up

Read More

Almanakk

Vi har designet og produsert den samisk almanakken for Samisk Nærings- og Utviklingssenter (SEG) – 2015-utgaven er nå i produksjon. Den forseggjorte almanakken inneholder alt fra merkedager til værtegn, og er en reise i samisk kultur, språk og tradisjoner. 

1 seg almanakk

2 seg almanakk

3 seg almanakk

4 seg almanakk

Artistautomaten

I forbindelse med Hermetikken Næringshages 10-års jubileum ble vi utfordret på å synliggjøre kompetansen vår for Vadsøs lokalbefolkning. Vi ønsket å tilby uetablerte artister en mulighet til å promotere seg med materiell av høy kvalitet uten profesjonelle budsjetter, så vi slo oss sammen med Scene Finnmark og kokte opp konseptet ”Artistautomaten”.

2 jonasOgDamene plakat

Vi så for oss en slags promo-drive-in, eller en audiovisuell passbildeautomat om du vil. Vi satte oss som mål å spille inn en låt, fotografere pressebilde og designe digitalt cover og konsertplakat innenfor en tidsramme på to timer per artist. Prosjektet var særdeIes vellykket, og i løpet av dagen hadde vi fire artister gjennom automaten.

1 Wessel

Bryllupsinvitasjoner

Arc Giraff lager ikke bryllupsinvitasjoner!

Med mindre...

1 invitasjon

Distriktssenteret Feature

Distriktssenteret jobber for å styre lokalsamfunns evne til å utvikle seg selv. Det er viktig. Og vi er så heldig at vi har fått bidra i det arbeidet gjennom å være Distriktssenterets samarbeidspartner på designjobber siden 2011.

1 illustrasjon